Go Back
Print

טאטאקי פילה בקר במעטפת תבלינים ים תיכוניים וסלט עלי מנגולד חי

מצרכים ל 6 מנות
Keyword Meat
Prep Time 30 minutes
Cook Time 15 minutes
Servings 6
Calories 2000kcal

Ingredients

  • 500 גרם פילה בקר
  • 4 כפות שמן זית
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית פפריקה מעושנת
  • ½ כפית זרעי כוסברה כטושים
  • ½ כפית פלפל גרוס טרי
  • מצרכים עבור הסלט:
  • 1 צרור עלי מנגולד ירוקים חתוכים לרצועות דקות
  • 6 צנוניות חתוכות לפרוסות דקות
  • 12 אגוזי מלך שבורים קלויים על מחבת יבשה עד לפריכות
  • חצי צ׳ילי אדום חתוך לפרוסות
  • מיץ לימון מלימון אחד
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח לפי הטעם

Instructions

  • אופן הכנת הבשר:
  • אל קערת ערבוב מכניסים כמון , פפריקה מעושנת , זרעי כוסברה , פלפל גרוס ומערבבים.
  • חותכים את הפילה לאורכו ויוצרים רול בקוטר של 2 ס״מ
  • מתבלים במלח , פלפל ושמן זית
  • מחממים מחבת יציקה לחום גבוהה וצורבים את הרול שיצרנו מכול צידדו כ 30 שניות לערך או עד קבלת צבע חום ויפה
  • מוציאים מהמחבת ומדביקים את התבלינים על גבי הרול ומניחים בצד להצטנן
  • חותכים פרוסות דקיקות ומניחים על צלחת ההגשה
  • אופן הכנת הסלט :
  • מערבבים בקערת ערבוב את כל מצרכי הסלט ומגישים לצד הפילה