Go Back
Print

טארט עגבניות במילוי קרם חציל וגבינה בולגרית בויניגרט עגבניות וסומק

טארט עגבניות במילוי קרם חציל וגבינה בולגרית בויניגרט עגבניות וסומק
Prep Time 1 hour
Cook Time 30 minutes
Servings 4

Ingredients

  • מצרכים ל-4 מנות :
  • 4 עגבניות בשלות
  • 1 חציל שרוף על אש גלויה קלוף וקצוץ
  • 1/2 שן שום קצוצה
  • 4 דסקיות של בצק עלים
  • 200 ג' גבינה בוולגרית קוביות
  • 10 עלי ריחן טרי קצוץ
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח פלפל שחור טחון לפי הטעם

Instructions

  • אופן הרכבת הטארט:
  • לוקחים תבנית אלומיניום בקוטר 6 ס"מ / גובה 5 ס"מ ומסדרים את פילה העגבנייה שהכנו מראש
  • ( בצורה של "ספיראלה" מסביב לתבנית )
  • ממלאים את מלית החצילים ובולגרית התבנית מעל "הספירלת, העגבנייה עד לגובה התבנית וסוגרים עם דסקית בצק עלים . אופים למשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות או עד שהבצק מזהיב
  • הופכים אל צלחת הגשה.
  • מגישים על ויניגרט עגבניות וסומק

Notes

ויניגרט עגבניות וסומאק
מצרכים:
סוחטים את תוכן העגבניות לכלי ערבוב ומוסיפים , סומק , 6 כפות שמן זית , מלח פלפל מערבבים היטב ויוצקים מתחת לטארט העגבניות .