Go Back
Print

אספרגוס בגריל מוגש עם גבינת טופו ועשבי תיבול

Course Salad
Keyword Vegetable
Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Servings 4 אדם

Ingredients

  • מצרכים לסירופ סלק :
  • 4 כפות סלק אדום מגורר בפומפייה
  • 2 כפות דבש תמרים
  • 1 כפית חומץ

Instructions

  • אופן הכנה :
  • מרתיחים סיר עם מים ומלח מכניסים לסיר את האספרגוס למשך כ דקה אחת מוציאים ומקררים במי קרח כאשר האספרגוס קר מתבלים במלח , פלפל מרססים בספרי שמן זית , את האספרגוס מניחים על גריל למשך כ 3 דקות וקולים מכל הצדדים
  • בכלי אחר מערבבים גבינת טופו , עשבי תיבול , שום ותבלינים .
  • מניחים את האספרגוס הקלוי על צלחת הגשה ומעל גבינת טופו עם עשבי תיבול ומפזרים מעט פרג , אפשר להקרים עם מבער לא חייב