מתכון עבור נתח חזה עגל

110
WHAT'S SPECIAL

Cold, creamy, nutritious and delicious. Perfect smoothie to drink every morning for breakfast this summer.

מתכון עבור נתח חזה עגל – מספר 3

מתכון שמתאים לימי החורף ולכל המשפחה מתכון ל 10 סועדים

  • מצרכים
  • נתח חזה עגל מספר 3 במשקל 3 עד 5 ק״ג ק״ג לערך (יש אפשרות להכין עם העצם או בלי)
  • מצרכים עבור הרוטב BBQ
  • 1 בצל בגודל בינוני (קצוץ דק)
  • 3 כפות קטשופ
  • 1 כפית חרדל
  • 4 כפות מלאות רוטב סויה
  • 2 כפיות דבש
  • 1 כפית צ'ילי יבש
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות חומץ
  1. הכנת המרינדה:
  2. מערבבים היטב את כל המצרכים למרינדה בקערה ומורחים על גבי הבשר תוך כדי עיסוי כדי שהטעמים יחדרו לבשר.
  3. מניחים על גבי מגש ומכניסים למקרר לספיגת טעמים (עדיף לעשות כמה שעות לפני ואפילו לילה מראש)
  4. צליית הבשר :
  5. מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות ומכניסים את הנתח כאשר השומן מופנה מעלה, מכוסה ברדיד אלומיניום. צולים את הנתח למשך כשעה וחצי.
  6. לאחר שעה וחצי מסירים את רדיד האלומיניום וצולים למשך עוד כשעה כדי שיקבל פריכות מבחוץ וצבע זהוב ויפה. כדי לבדוק אם הבשר מוכן, נועצים מזלג אל מרכז הבשר , אם המזלג יוצא בקלות הבשר מוכן.
  7. מומלץ להגיש עם פרוסות תפוחי אדמה וירקות צלויים.

מתכון ל 10 סועדים

Meat

כתיבת תגובה

בוא נדבר!