פסטה רדיאטורי עם סלמון

485
WHAT'S SPECIAL

Cold, creamy, nutritious and delicious. Perfect smoothie to drink every morning for breakfast this summer.

מורחים סלמון בממרח פסטו קלאסי של נפטון
מחממים מחבת עם כף שמן זית וצורבים את הסלמון מכל צדיו ומניחים בצד אל אותה מחבת מוסיפים שום ומטגנים למשך 30 שניות מוסיפים זוקיני, שמנת מתוקה, צ׳לי חריף ובצל ירוק ומביאים את כל המרכיבים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומקפיצים מעט
מנמיכים להבה ומוסיפים את הסלמון הצרוב אל המחבת כדי שתספוג טעמים של שמנת ומורחים שוב את הסלמון במעט פסטו.

פסטה רדיאטורי עם סלמון

מבשלים פסטה טרייה רדיאטורי במים רותחים עם מעט שמן ומלח למשך כ 3 עד חמש דקות בלבד מוציאים מהמים הרותחים ומוסיפים את הרוטב שהכנו

  • מצרכים ל 4 סועדים
  • 1 כף שמן זית לטיגון הדג
  • 1 כף שמן זית להקפצת הפסטה
  • 500 גרם פסטה טרייה (פסטה דלקזה)
  • 500 גרם סלמון טרי ללא עור ואדרות
  • חצי צ׳לי חריף קצוץ
  • 2 כפות ממרח פסטו בזיליקום (נפטון)
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 4 כפות בצל ירוק קצוץ
  • 1 זוקיני גדול חתוך אלכסוני
  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • 4 כפות פרמזן לסגירת המנה
  • מלח לפי הטעם

אופן הכנת המנה:

מצרכים ל 4 סועדים

FISH
FISH

האם אתה עושה את המתכון הזה?

כתיבת תגובה

בוא נדבר!