אספרגוס בגריל מוגש עם גבינת טופו ועשבי תיבול

- מצרכים לסירופ סלק :
- 4 כפות סלק אדום מגורר בפומפייה
- 2 כפות דבש תמרים
- 1 כפית חומץ
- אופן הכנה :
- מרתיחים סיר עם מים ומלח מכניסים לסיר את האספרגוס למשך כ דקה אחת מוציאים ומקררים במי קרח כאשר האספרגוס קר מתבלים במלח , פלפל מרססים בספרי שמן זית , את האספרגוס מניחים על גריל למשך כ 3 דקות וקולים מכל הצדדים
- בכלי אחר מערבבים גבינת טופו , עשבי תיבול , שום ותבלינים .
- מניחים את האספרגוס הקלוי על צלחת הגשה ומעל גבינת טופו עם עשבי תיבול ומפזרים מעט פרג , אפשר להקרים עם מבער לא חייב