About

שלום אני צ'רלי פדידה

אני בתחום המסעדות, המלונות והאירוח במשך שלושה עשורים באופן כללי ומציע לך ללכת בוודאות.

 

הצורך ביעוץ קולינרי


בין אם אתם חושבים לפתוח בר או אפילו בית קפה, פתיחה וניהול של עסק בעסקי המזון הם חלומם של רבים, אולם בפועל מדובר בענף בעל רמת סיכון מאוד גבוהה, הנובעת בין היתר מהוצאות שוטפות ועלויות הקמה גבוהות, פחת גבוה, תחרות עזה וכדומה.

קונספט זה כל הסיפור

סף הגירוי שלנו כצרכנים הוא כה גבוה, כיום צריך כל הזמן להדליק את האנשים ולהביא את הדבר הבא. אני שמח שיש עדיין מספיק קהל שמעריך קלאסיקה של אוכל ויין, אך בהחלט מבין את הצורך של הקהל לנסות דברים חדשים.

גיבוש תפריט מותאם

בסופו של דבר בענף המסעדנות החלק המשמעותי ביותר הוא התפריט, חשוב שהתפריט יהיה מצוין ושהאוכל טעים שיגרום ללקוחות שלך לחזור אליך שוב ושוב. . .
אבל זה לא מפסיק ואתה גם צריך את התפריט כדי להתאים את המטרות הפיננסיות שלך ולאפשר לעסק שלך גם להיות רווחי.
אנו יודעים לבנות תפריטים חדשים ולתקן ולשפר תפריטים קיימים, עבור מגוון רחב של עסקי מזון:

השף צ'רלי פדידה נמצא בתחום המסעדות, המלונות והאירוח כבר שלושה עשורים באופן כללי ומציע לכם ללכת בוודאות.
במהלך שנותיו כשף בכיר ברשת מלונות שרתון ישראל, הילטון, מסעדת אוליב ליף, הוסטל חבס, דומיניק, סומסה ו-ISS קייטרינג ואינספור אז אם יש לכם מסעדה במשבר, מסעדה חדשה, גן אירועים או מלון הדבר הנכון ביותר לחבור ליועץ בעל ניסיון.
מסעדות ופרויקטים ברחבי העולם, הוא הבין שעסק אוכל חייב להיות מדויק ומוקפד.

שירותי יעוץ קולינארי למסעדות, בתי מלון, גני אירועים, פודטראקים ועוד  מבוססים על הליך עומק רציני המתחיל ממבט כולל על העסק וממשיך בירידה לפרטי הפרטים, עד לקבלת תוכנית פרקטית ומקיפה.
ההליך מותאם לאופייה וצרכיה של בית העסק וכולל בין היתר הקמה ובנייה של המטבח על פי הקונספט, בניית תפריט נכון ובחירת מנות מנצחות, עריכת ספר מתכונים מדוקדק וכן תמחור מנות בהתאמה להוצאות, בחירתם של מוצרים, חומרי גלם וספקים, תכנון מקצועי של המטבח, ארגון נהלים וסדר יום, אימון טבחים, עובדי מטבח ומלצרים, והרצת המטבח והמסעדה עד להנעה כוללת.

פתיחת מסעדה או שדרוגה כוללת תהליכים רבים אשר לעיתים נראים טריוויאליים, אך בפועל הם עלולים להיות מורכבים יותר.
מטרת הייעוץ הקולינארי הינה לפשט את התהליך, להיעזר במישהו שיש לו את הניסיון לבחון את התהליך באופן כולל ולהיכנס לפרטים הספציפיים על-מנת להגשים את הרצונות והציפיות שלכם בצורה נכונה.
אסטרטגיה קולינארית
להלן כמה שלבים אשר עוברים בתהליך הייעוץ הקולינארי שיש לכלול בבניית תוכנית אסטרטגיה קולינארית

  • גיבוש קונספט למסעדה
  • גיבוש המנות ובניית תפריט מתאים
  • תכנון ההוצאות הצפויות ותמחור המנות בהתאם
  • כתיבת ספר מתכונים
  • בחירת חומרי גלם ומציאת ספקים מתאימים
  • תכנון המטבח
  • אימון הטבחים וקביעת סדר יום ונהלים במטבח
  • לימוד המלצרים
  • הרצה בפועל של המטבח

כמובן שיעוץ מלא כולל את כל השלבים שתוארו ועוד כמה… ויעוץ חלקי יכול לכלול רק מספר שלבים הנחוצים לבעלי המסעדה, בהתאם לדרישתם.

מעוניינים להעלות את העסק למסלול של הצלחה ולחסוך המון כסף בחודש – ליעוץ קולינארי איכותי, עם יחס חם ואישי, תוכלו ליצור איתי קשר

Charlie Fadida

תודה שקראת

האם יש לך שאלות על מתכונים רוצה לעבוד יחד אל תהסס לכתוב לי לכל השאלות!

בוא נדבר!