טאטאקי פילה בקר במעטפת תבלינים ים תיכוניים וסלט עלי מנגולד חי

272
WHAT'S SPECIAL

Cold, creamy, nutritious and delicious. Perfect smoothie to drink every morning for breakfast this summer.

טאטאקי פילה בקר במעטפת תבלינים ים תיכוניים וסלט עלי מנגולד חי

מצרכים ל 6 מנות
Servings 6
Prep Time 30 mins
Cook Time 15 mins

Ingredients

  • 500 גרם פילה בקר
  • 4 כפות שמן זית
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית פפריקה מעושנת
  • ½ כפית זרעי כוסברה כטושים
  • ½ כפית פלפל גרוס טרי
  • מצרכים עבור הסלט:
  • 1 צרור עלי מנגולד ירוקים חתוכים לרצועות דקות
  • 6 צנוניות חתוכות לפרוסות דקות
  • 12 אגוזי מלך שבורים קלויים על מחבת יבשה עד לפריכות
  • חצי צ׳ילי אדום חתוך לפרוסות
  • מיץ לימון מלימון אחד
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח לפי הטעם

Instructions

  • אופן הכנת הבשר:
  • אל קערת ערבוב מכניסים כמון , פפריקה מעושנת , זרעי כוסברה , פלפל גרוס ומערבבים.
  • חותכים את הפילה לאורכו ויוצרים רול בקוטר של 2 ס״מ
  • מתבלים במלח , פלפל ושמן זית
  • מחממים מחבת יציקה לחום גבוהה וצורבים את הרול שיצרנו מכול צידדו כ 30 שניות לערך או עד קבלת צבע חום ויפה
  • מוציאים מהמחבת ומדביקים את התבלינים על גבי הרול ומניחים בצד להצטנן
  • חותכים פרוסות דקיקות ומניחים על צלחת ההגשה
  • אופן הכנת הסלט :
  • מערבבים בקערת ערבוב את כל מצרכי הסלט ומגישים לצד הפילה
Calories: 2000kcal
Keyword: Meat

כתיבת תגובה

בוא נדבר!