כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל מהירה, יין אדום וסוכר חום

159
WHAT'S SPECIAL

Cold, creamy, nutritious and delicious. Perfect smoothie to drink every morning for breakfast this summer.

כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל מהירה, יין אדום וסוכר חום

מצרכים ל 6 מנות:
Servings 6 אדם
Prep Time 30 mins
Cook Time 30 mins
30 mins

Ingredients

  • פירה תפוחי אדמה בשמן זית
  • מצרכים ל 6 מנות:
  • 500 גרם תפוחי אדמה זעירים
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לבן טחון דק לפי הטעם
  • חצי כוס שמן זית

Instructions

  • אופן ההכנה:
  • קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מים עד לריכוך.
  • מסננים, מעבירים את תפוחי האדמה לקערה, מתבלים במלח, פלפל ומוסיפים את שמן הזית.
  • שוברים במטרפה ידנית את הפירה למרקם גס.
  • ניתן לגוון ולהוסיף לפירה על פי הטעם: זיתי טאסוס מגולענים, רצועות בזיליקום, עגבניות מיובשות.

Notes

*טיפ השף
את תפוחי האדמה מתחילים לבשל במים קרים ולא רותחים, זאת בכדי לקבל בישול אחיד מפנים תפוח האדמה החוצה. כשמכניסים את תפוחי האדמה למים רותחים מתקבלת עכירות מהעמילן המופרש למים ופנים תפוח האדמה נשאר קשה!
Keyword: Meat

Leave a Reply

בוא נדבר!