פסטה רדיאטורי עם סלמון

470
WHAT'S SPECIAL

Cold, creamy, nutritious and delicious. Perfect smoothie to drink every morning for breakfast this summer.

מורחים סלמון בממרח פסטו קלאסי של נפטון
מחממים מחבת עם כף שמן זית וצורבים את הסלמון מכל צדיו ומניחים בצד אל אותה מחבת מוסיפים שום ומטגנים למשך 30 שניות מוסיפים זוקיני, שמנת מתוקה, צ׳לי חריף ובצל ירוק ומביאים את כל המרכיבים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומקפיצים מעט
מנמיכים להבה ומוסיפים את הסלמון הצרוב אל המחבת כדי שתספוג טעמים של שמנת ומורחים שוב את הסלמון במעט פסטו.

Print

פסטה רדיאטורי עם סלמון

מבשלים פסטה טרייה רדיאטורי במים רותחים עם מעט שמן ומלח למשך כ 3 עד חמש דקות בלבד מוציאים מהמים הרותחים ומוסיפים את הרוטב שהכנו
Course FISH
Keyword FISH
Prep Time 15 minutes
Cook Time 30 minutes
Servings 4 אדם

Equipment

  • מצרכים ל 4 סועדים

Ingredients

  • 1 כף שמן זית לטיגון הדג
  • 1 כף שמן זית להקפצת הפסטה
  • 500 גרם פסטה טרייה פסטה דלקזה
  • 500 גרם סלמון טרי ללא עור ואדרות
  • חצי צ׳לי חריף קצוץ
  • 2 כפות ממרח פסטו בזיליקום נפטון
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 4 כפות בצל ירוק קצוץ
  • 1 זוקיני גדול חתוך אלכסוני
  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • 4 כפות פרמזן לסגירת המנה
  • מלח לפי הטעם

Instructions

אופן הכנת המנה:

    Notes

    מצרכים ל 4 סועדים

    האם אתה עושה את המתכון הזה?

    Leave a Reply

    בוא נדבר!