אספרגוס בגריל מוגש עם גבינת טופו ועשבי תיבול

77
WHAT'S SPECIAL

Cold, creamy, nutritious and delicious. Perfect smoothie to drink every morning for breakfast this summer.

אספרגוס בגריל מוגש עם גבינת טופו ועשבי תיבול

Servings 4 אדם
Prep Time 30 mins
Cook Time 30 mins

Ingredients

  • מצרכים לסירופ סלק :
  • 4 כפות סלק אדום מגורר בפומפייה
  • 2 כפות דבש תמרים
  • 1 כפית חומץ

Instructions

  • אופן הכנה :
  • מרתיחים סיר עם מים ומלח מכניסים לסיר את האספרגוס למשך כ דקה אחת מוציאים ומקררים במי קרח כאשר האספרגוס קר מתבלים במלח , פלפל מרססים בספרי שמן זית , את האספרגוס מניחים על גריל למשך כ 3 דקות וקולים מכל הצדדים
  • בכלי אחר מערבבים גבינת טופו , עשבי תיבול , שום ותבלינים .
  • מניחים את האספרגוס הקלוי על צלחת הגשה ומעל גבינת טופו עם עשבי תיבול ומפזרים מעט פרג , אפשר להקרים עם מבער לא חייב
Course: Salad
Keyword: Vegetable

Leave a Reply

בוא נדבר!