טארט עגבניות במילוי קרם חציל וגבינה בולגרית בויניגרט עגבניות וסומק

47
WHAT'S SPECIAL

Cold, creamy, nutritious and delicious. Perfect smoothie to drink every morning for breakfast this summer.

טארט עגבניות במילוי קרם חציל וגבינה בולגרית בויניגרט עגבניות וסומק

טארט עגבניות במילוי קרם חציל וגבינה בולגרית בויניגרט עגבניות וסומק
Servings 4
Prep Time 1 hr
Cook Time 30 mins

Ingredients

  • מצרכים ל-4 מנות :
  • 4 עגבניות בשלות
  • 1 חציל שרוף על אש גלויה קלוף וקצוץ
  • ½ שן שום קצוצה
  • 4 דסקיות של בצק עלים
  • 200 ג' גבינה בוולגרית קוביות
  • 10 עלי ריחן טרי קצוץ
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח פלפל שחור טחון לפי הטעם

Instructions

  • אופן הרכבת הטארט:
  • לוקחים תבנית אלומיניום בקוטר 6 ס"מ / גובה 5 ס"מ ומסדרים את פילה העגבנייה שהכנו מראש
  • ( בצורה של "ספיראלה" מסביב לתבנית )
  • ממלאים את מלית החצילים ובולגרית התבנית מעל "הספירלת, העגבנייה עד לגובה התבנית וסוגרים עם דסקית בצק עלים . אופים למשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות או עד שהבצק מזהיב
  • הופכים אל צלחת הגשה.
  • מגישים על ויניגרט עגבניות וסומק

Notes

ויניגרט עגבניות וסומאק
מצרכים:
סוחטים את תוכן העגבניות לכלי ערבוב ומוסיפים , סומק , 6 כפות שמן זית , מלח פלפל מערבבים היטב ויוצקים מתחת לטארט העגבניות .

כתיבת תגובה

בוא נדבר!