סטייק הליבוט עשוי על גריל פחם בתוספת תפוחי אדמה שבורים בעשבי תיבול וסלסת עגבניות עוקצנית

עבור הדג :

תיבול עבור התפוחי אדמה :

עבור סלסת עגבניות :

אופן הכנת הדג :

  1. ל קערה קטנה מכניסים , מלח , פלפל , כמון , שום , שמן זית וקארי אדראס , מערבבים היטב ומניחים בצד
  2. מחממים גריל לטמפרטורה יציבה אך לא חמה מדי , מנקים את רשת הגריל ומשמנים במעט שמן
  3. מתבלים 4 פרוסות הליבוט במעט מלח , פלפל ומורחים בעזרת מברשת שמן זית
  4. כשהגריל חם מניחים את הדגים על גבי הגריל וצולים כ 4 עד 5 דקות מכל צד וכשהסטייק הופך להיות זהוב ויפה מורחים את תערובת התבלינים שהכנו על גבי הדג כדי שיספוג טעמים

אופן הכנת תפוחי אדמה

  1. מבשלים את התפוחי אדמה במים עד לריכוך מלא
  2. מסננים מנוזלים ומוסיפים עשבי תיבול , תבלינים ושמן זית ושוברים בעדינות כדי להכניס תעמים אל תוך התפוחי אדמה

אופן הכנת סלסת עגבניות

  1. את כל מצרכי הסלסה מכניסיל לקערה ומערבבים , טועמים ואם חסר תיבול משלימים

סטייק הליבוט עשוי על גריל פחם בתוספת תפוחי אדמה שבורים בעשבי תיבול וסלסת עגבניות עוקצנית

FISH
FISH, Quick & Easy

בוא נדבר!